Kalas, jobbiga dagar och bra nyheter.


I lördags var jag på middag hos pappa kollade melodifestivalen sen slutade Robin tidigare så han kom också förbi och pratde en stund. Sen bar det av hem till vildingarna och att förbereda inför söndagens kalas.

Söndag vaknade vi och fixade dom sista sakerna. Dammsög och dukade fram. Sen kom alla gäster det var mamma Micke och Fanny. Robins mamma pappa och hasse.  Mormor, magnus med barn plus mona och conny. Och dom som vet hur litet vi bor kan ana att det blev trångt. När alla gäster åkt hem fixade vi i ordning här hemma och tro det eller ej men det är fint här hemma än:P

Vart väldigt trött och förkyld har jag med varit så har varit ganska jobbigt,har sovit ganska mycket vilket resulterar i att jag ligger vaken nu kl 06,20 en torsdag morgon. Trött är jag tyvärr inte heller:S

Men mitt i allt tråkigt så fick jag ett samtal igår / idag?  Jag fick förfrågan om att komma på en jobbintervju på måndag. Det är på restaurangen ute vid Jogersö havets källa. Sommarjobb men stärker iaf mitt självförtroende att komma så långt. =)

Sökt massa jobb senaste dagarna så hoppas höra av många ställen :) för ja hoppas ju på ett jobb som kan bli mer än ett sommarjobb behöver sysselsätta mig.

Nu väntar jag på att få ringa min jobb coch och ställa några frågor angående intervjuer och sen ska jag ringa om min körlektion för som ja känt mig så kommer ja inte komma upp till den så lika bra att ordna det direkt dom öppnar.

Sen kommer mamma micke och fanny på middag på fredag och den måste jag orka med då jag redan handlat allt ska försöka få en ny körlektion i början på nästa vecka.

Uppdateringar kommer jag ska försöka bli ännu bättre på att uppdatera. (Men ha inte för höga förväntningar):P

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu