En kväll i december


Sitter här vid datan som man gör  dag ut och dag in om man lever mitt liv. Sökt ett  par jobb i veckan hoppas jag kan få något av dom. Men får ju inte ha för  stora förhoppnigar eller hur? Har kollat på idol precis väntar på o se vem som åker ut min favorit är Erik men sen vet jag inte båda e nog lika bra av dom andra 2. Varför är livet så svårt jag kommer knappt ut jag gör inget annat än sitta vid datan och teven typ jag borde rycka upp mig men det är inte lätt när man inte mår bra. Har för den delen legat sjuk en och en halv vecka nu mår ja bättre iaf o de e väll tur? Imorgon kommer mamma micke och Fanny hit på middag ska bli jätte trevligt mitt dilemma e bara vad som ska bjudas på?

Jag har en ganska rolig sak till som händer imorn Jag JO det är sant jag Johanna ska spela SM Svenska mästerskapen i online poker. Jag tror faktiskt jag komma en bit på vägen ja hoppas och tror att jag ska ha marginalerna på min sida eller vad tror ni? Robin ska också spela jag hoppas det går jätte bra för han för det förtjänar han och jag vill inte ha en butter pojkvän här hemma som han blir om det går dåligt.

Så håll tummarna för oss NU vi ska äga sönder=)

Nu är det snart upplösningen av IDOL heja Erik =) Sen kommer snart Robin hem då ska ja äta lite sen får vi se vad som händer ikväll lär iaf inte bli mycket sömn för min del somna elva idag o vakna halv sju ikväll typ jag e kass =(

Men men här  kom iaf en liten uppdatering som ja vet du väntat på Ullis :P

 

Hemkunskap

 

Lille Bosse kommer hem från skolan och berättar:
- Idag har vi bakat kakor i hemkunskapen.
- Jaså, säger mamma. Fick ni äta upp dem också?
- Fick? Vi var tvungna!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu