Hemma med…


syster yster kollar på teve, hon ligger på golvet och målar just nu. Vi diskuterar lejon för tillfället =) Hon har lov nu så hon ska sova här inatt:) Var på min intervju idag tror det gick bra var bara mig själv =) Även om jag inte får jobbet ska ja vara stolt kom mycket längre än många andra. var en av tjugo som fick komma på intervju (Snyggt johanna). I helgen som var jobbade ja lite extra var jätte kul o gick jätte  bra=) I söndags var ja i norrköping med robins mamma och i måndags var ja med henne på en demo. Ska börja med tupperware kan verkligen behöva någe o göra =) Imorn ska jag på kalas oss emelie var o köpte en present idag är mycket nöjd är någe som passar nu i höst mörkret

kram på er

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu