En ensam Fredag som


vanligt=( Ligger i soffan kollar IDOL känner mig aningens nedstämd eller egentligen väldigt. Jag orkar inte mer jag vet inte vad jag ska ta mig till.Finns för den delen inget att göra jag ska ju bara hålla käft och inte säga någe ja ska bara låtsas att allt är så bra!! Imorn ska jag jobba ska bli skönt hoppas det är  myket o göra så mina tankar slipper döda mig mer.  Va jag gör för tillfället är inte mycket legat hemma med huvudvärk i flera dagar. pluggat lite körkort vart på körskolan bokat in en lektion i vekkan enda till mitten av december. Börjar bli nervös för intervjun på tisdag med duger jag vad ska jag säga ? Ska ju inte ha för höga förväntningar heller !

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu