Tom tits=)


I lördags kom fanny vi åt tacos och se kom Fannys kusin Jennifer som jag också bjöd in att övernatta här. Så vi sjöng Lips och kollade på körslaget sen fick dom gå o sova men dom låg o prata till halv 12. Väckte dom vid 9 i söndags och så åt vi frukost innan vi gjorde oss i ordning och åkte till tom tits va roligt :) gick och kollade på massa roliga saker åkte rutschekana på 44 meter ^^ va hemma runt halv fem jag sov middag en stund sen kollade vi på vem kan slå filip o fredrik innan fanny fick sova. Efer att hon lagt sig kollade ja o robin på film o hade lite egentid. Idag har vi tvättat diskar och städat lite kollat på tv o så sisa natten Fanny är är nu kommer vara tomt utan henne sen börjat vänja mig nu. Fick ett samtal idag om en jobb inervju idag ska på den nästa Tisdag=) tänkte även att ja skulle in o söka några jobb efter körlektion imorn. Har ont i kroppen o huvet idag  tog alevedon för en stund sen hoppas den ska hjälpa. annars änder inte mycket ikväll.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu