Inte gjort


någonting på hur länge som helst. Därför dålig uppdatering för finns absolut ingenting att berätta. Varit mest ledsen  och inte mått så bra, men är nog på rätt väg nu igen och hoppas på att få vara det med =) Har börjat köra mycket hemma och på körskolan börjar kännas bra men endå lång bit kvar men ska ta mig dit nu och inte ge upp igen.  Ska bara ta tag i teorin med. Har även varit ute och sökt massa jobb tyvärr inte hört någonting som vanligt=( Hatar det varför kan ja inte bara hitta ett jobb med en lön så jag klarar mig och får en stabilarere tillvaro för detta tar knäcken på mig! Kan berätta en rolig sak från Lördag idag altså tills på Tisdag kommer jag och Robin att vara barvakt till Fanny vi ska på söndag åka till tomtits ska bli kul tycker även jag =)  Nu sitter vi och kollar på csi väntar på att smith ska börja as bra serie och sen spelar vi poker det går sådär. Nu har jag inte mer att berätta men hoppas du är nöjd ullrika=P Ska försöka uppdatera lite oftare:) Avslutar med en rolig historia=)

En kvinna berättar för sin väninna:
- Min man är 300% impotent.
- Va?! säger väninnan. Inte kan man väl vara 300% impotent?
- Joo då.. igår var han bara 100% impotent men så ramlade han i morse, bröt alla fingrarna och bet av sig tungan!

 

Fjolle Fjantsson hade en jättesnygg syster. En dag när syrran kom ut från duschen med handduken omsvept runt sig sa Fjolle:
- Syrran, du kan väl ta av dig handduken.
- Nämen Fjolle! Vad är det du säger? Nog vet väl du hur en kvinna ser ut naken?!
- Snälla, snälla, snälla.
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Fjolle såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
- En kamrat till mig sa att du hade fått kuk i helgen!

 

Ps blev visst två Ds =)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Mitt liv i med & motgångar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu